Audities Kleintje BMT voor sprookjesmusical Boe!F

pry-1332305_1920.jpg

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart gaat Kleintje BMT auditeren voor haar nieuwe productie voor 2019: Boe!F, een zelfgeschreven sprookjesmusical voor jong en oud. Inschrijven voor de audities is vanaf nu mogelijk.

Bekend sprookje in een nieuw jasje

Boe!F is een sprookje zoals alle anderen: met een verteller, een fee, een koets, een prins, een kikker, giftige appels, zingende bomen, sprekende spiegels, een vliegend tapijt en natuurlijk...

Een schurk. Een slechterik. Een Boef.

Het vredige sprookjesland Hier Heel Ver Vandaan wordt bruut verstoord door Boef. Hij komt wraak nemen op al dat misselijkmakend geluk. Zal het de sprookjesfiguren lukken hem te stoppen? Of zal er na Boef’s wraak nooit meer iemand zijn die zijn verhaal eindigt met: ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’?

Kleintje BMT

Al bijna twintig jaar zorgt Kleintje BMT ervoor dat kinderen van jongs af aan kennis kunnen maken met zang, muziek, dans en acteren. Onder leiding van een professioneel productieteam krijgen kinderen een gedegen opleiding: een totaalpakket van spel, dans en zang, waarvan ze ook nog eens een dosis zelfvertrouwen krijgen waar ze hun leven lang profijt van hebben. Dat merken leerkrachten op school bijvoorbeeld: ‘Kleintjes’ geven spreekbeurten als de beste, durven zich makkelijker te profileren en staan steviger in hun schoenen. En hoe lekker is het als een kind leert zich even in een sprookjeswereld te verplaatsen? Even weg van de harde maatschappij, juist in deze tijd. Durf te dromen!

Inschrijven audities

Kinderen die in het schooljaar 2018-2019 tussen de 8 en 15 jaar oud zijn kunnen zich hier aanmelden voor de audities. Deelname aan de audities is kosteloos en vrijblijvend; wanneer het kind daarna mee gaat spelen in Boe!F is contributie verschuldigd. De repetities voor Boe!F zijn op vrijdagmiddag van 16:00-17:30 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Vink in Schijndel.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de dagelijkse begeleiding van Kleintje BMT: Susan Mathijsen en Deborah Hustinx. Het mailadres is kleintjebmt@brabantsmuziektheater.nl.