Volg ons op Instagram en maak twee keer kans op vrijkaarten!

Hoera, we zijn van start! Niet alleen met de repetities voor onze nieuwe spektakelproductie 3 Musketiers, de Musical, maar ook met ons eigen Instagram-account. Om dat te vieren geven we de komende tijd twee mooie musicalprijzen weg! Meedoen is heel simpel:

Hoe maak ik kans?

Door ons te volgen op Instagram, dat is alles! Dus ga naar www.instagram.com/brabantsmuziektheater, log in (of maak een account aan) en klik op ‘Volgen’. Je maakt nu automatisch kans op onderstaande prijzen en je ontvangt ook nog eens het laatste nieuws, de mooiste foto’s en de gaafste video’s van onze musicals als eerste op je tijdlijn.

Prijs #1: vrijkaarten De Tovenaar van Oz

In november worden onder onze Instagram-volgers twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze van de Kleintje BMT-musical De Tovenaar van Oz verloot. Die speelt in de kerstvakantie op 3, 4 en 5 januari en is een musical door én voor kinderen: met mooie liedjes, spetterende dansen, een sprookjesachtig verhaal en natuurlijk met ook voor volwassenen bekende vertaalde nummers als ‘Over The Rainbow’, ‘Follow The Yellow Brick Road’ en ‘Brand New Day’. Een echte familiemusical!

Lees meer over De Tovenaar van Oz

Prijs #2: premièrekaarten 3 Musketiers, de Musical

Het duurt nog even, maar in het voorjaar van 2018 opent de kaartverkoop van het theaterseizoen 2018-2019 en dan geven we de twee áller, állereerste premièrekaarten voor onze nieuwste spektakelproductie 3 Musketiers, de Musical weg! Doe dus mee aan onze winactie, volg ons op Instagram en wie weet ga jij met ons mee terug in de tijd, naar het 17e-eeuwse Frankrijk van Koning Lodewijk de XIII, waar je samen met D’Artagnan en de drie Musketiers het avontuur van je leven beleeft.

Lees meer over 3 Musketiers, de Musical

Actievoorwaarden

  • Deelnemers aan de winactie verklaren door deelname aan de actie akkoord te gaan met de actievoorwaarden.
  • Het Brabants Muziek-Theater behoudt zich te allen tijde het recht voor om de actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
  • In totaal worden 1x twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze van De Tovenaar van Oz en 1x twee vrijkaarten voor de premièrevoorstelling van 3 Musketiers, de Musical verloot onder iedereen die Het Brabants Muziek-Theater op het moment van loten op Instagram volgt. De lotingen gebeuren op willekeurige basis, op een niet vooraf bekendgemaakt moment.
  • Met de winnaars wordt contact opgenomen om tot uitkering van de prijs over te gaan.
  • Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
  • Winnaars zullen hun medewerking verlenen aan redelijke verzoeken van Het Brabants Muziek-Theater tot deelname aan promotionele activiteiten met betrekking tot de actie, waaronder begrepen publicitaire activiteiten met betrekking tot de prijsuitreiking en het bezoek van de gewonnen voorstelling, via verschillende mediakanalen van Het Brabants Muziek-Theater (waaronder Facebook, Instagram en Twitter).
  • Medewerkers en vrijwilligers van Het Brabants Muziek-Theater zijn uitgesloten van deelname, waaronder begrepen bestuurs-, werkgroep- en productieteamleden. Cast- en orkestleden vallen hier niet onder, tenzij zij tevens medewerker of vrijwilliger van Het Brabants Muziek-Theater zijn.
  • Indien deelnemers jonger zijn dan 18 jaar, dienen zij toestemming van de ouder(s)/voogd(en) te hebben om aan de actie deel te nemen. Als een prijs gewonnen wordt door een persoon jonger dan 18 jaar, treden de ouder(s) of wettelijke vertegenwoordigers van de winnaar op als contactpersoon en zullen schriftelijk moeten bevestigen dat zij akkoord gaan met het ontvangen van de betreffende prijs. Het niet door Het Brabants Muziek-Theater ontvangen van een dergelijke verklaring heeft tot gevolg dat de prijs niet zal worden uitgekeerd.
  • Het Brabants Muziek-Theater mag elke deelnemer diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze actievoorwaarden (of hiervan bij Het Brabants Muziek-Theater het vermoeden bestaat), of onvolledige, onjuiste, of misleidende gegevens verstrekt, of informatie inzendt die in strijd is met de wet, of anderszins onrechtmatig handelt jegens Het Brabants Muziek-Theater of derden.