page3-1022-full[1].jpg
page2-1046-full[1].jpg
page3-1022-full[1].jpg

Verhaal


SCROLL DOWN

Verhaal


Alice is een gewoon meisje van 15 jaar, als je bij die leeftijd kan spreken van gewoon.

Alice heeft last van nachtmerries waarin zij Wolf ontmoet, een mooie aantrekkelijke man. Ze wordt verliefd op Wolf en beseft niet dat Michael, een jongen van dansles, verliefd op haar is. 
In zijn dromen is hij dapper maar in realiteit is hij erg verlegen. De droomwevers, zij die de dromen realiseren, vinden de droom van Alice erg gevaarlijk en maken zich ongerust. Wolf heeft namelijk al heel wat jonge vrouwen over de grens getrokken. Vrouwen die niet meer terug kunnen naar de realiteit. Aan het hoofd van de vrouwen staat Wolfa, zij die het meest door Wolf wordt bemind. Met de komst van Alice is haar positie in gevaar maar omdat Alice haar niet als rivaal beschouwd worden zij vrienden. 

Wanneer Alice de droomgrens overgaat loopt zij gevaar niet meer terug te kunnen. Zij zal in een coma raken. De ouders van Alice maken zich ernstig ongerust en laten een arts komen. De droomwevers voelen zich verantwoordelijk voor het overschrijden van de grens door Alice en stellen alles in het werk om haar terug te halen. Maar Alice wil en kan niet meer terug. Wanneer alle hoop bijna vervlogen is en de ouders en arts geen andere oplossing zien dan Alice naar het ziekenhuis te brengen komen de droomwevers op een idee. Degene die in haar slaap zich bij Wolf voegt kan alleen terug gehaald worden door iemand die van haar houdt. En kan alleen teruggehaald worden op de plaats waar zij in slaap is gevallen. 

De droomwevers besluiten Michael voor het plan te strikken. Na een aarzeling besluit hij toch met ze in zee te gaan. De ouders van Alice worden overgehaald en Michael gaat het gevecht aan met Wolf, in zijn dromen is hij sterker. Uiteindelijk wint de liefde het van de aantrekkelijkheid en brengt Michael Alice terug naar de wakkere wereld. 

Mooie Wolven is een symbolisch verhaal over jongeren die vluchten in een droomwereld en daar soms zo in verstrikt raken dat zijn niet meer terug kunnen. Alleen door de kracht van liefde kunnen zij terug keren

page2-1046-full[1].jpg

Foto's


Foto's