2009-04-18 - kasjgar - première 003.jpg
2009-04-18 - kasjgar - première 014.jpg
2009-04-18 - kasjgar - première 003.jpg

Verhaal


SCROLL DOWN

Verhaal


Een sprookje uit duizend en een nacht, geschikt voor alle leeftijden. 

Kasjgar is een prachtige stad midden in de woestijn. Op mysterieuze wijze is de sleutel van de Poort van de stad verdwenen. Niemand kan de stad nog in of uit. Ermiki kan als enige ontsnappen en krijgt de opdracht om de verdwenen sleutel van de stad terug te halen. Langs allerlei duistere plaatsen en figuren vervolgt hij zijn barre tocht om deze zware taak te volbrengen. Komt Ermiki op tijd terug of zal het voor de arme stadsbewoners te laat zijn? De enige waterbron ligt immers buiten de stadsmuren.

Kleintje BMT bestaat uit een enthousiaste groep van 49 kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. Zij nemen je mee op hun muzikale avontuur.

En dit vond het publiek...

Zondagavond heb ik echt zitten genieten van het enthousiasme dat van het podium straalde. Knap hoor dat jullie 2 voorstellingen op 1 dag kunnen doen! De verstaanbaarheid was gewoon super, en ook decors en kostuums waren helemaal af. Volgende keer kom ik zeker weer.
Frank IJpelaar

Wij vonden het leuk om met De poort van Kasjgar mee te doen. Joost als Sika en Jens als sultan. Wij doen gewoon weer auditie.
Joost en Jens

Vanmiddag zijn we gaan kijken bij "De poort van Kasjgar" en waren we aangenaam verrast. Schitterende kostuums, mooie stemmen en vooral heel verstaanbaar. De verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Gefeliciteerd allemaal!
Helen en Sjak

Gefeliciteerd allemaal met het enorme succes van de première. Jullie hebben ontzettend goed je best gedaan en ik ben dan ook heel erg trots op jullie allemaal. Het ziet er allemaal zo mooi uit en het klinkt fantastisch, als een sprookje uit duizend en een nacht. op naar de volgende uitvoeringen die hopelijk allemaal even mooi zullen zijn. toi toi toi
Jacques Noyons

Wat hebben we genoten gisteravond. De première van de Poort van Kasjgar was geweldig! Wat zijn wij trots op onze kinderen die allemaal zo goed gespeeld en gezongen hebben. Heerlijk dat we vanmiddag weer mogen .Veel liefs van Gerrie
Gerrie van Heertum

Aanstaande zaterdag gaat het kleintje BMT in première met hun stuk "De poort van Kasjgar". Aan de foto's van de generale repetitie te zien wordt het een heel mooie en vooral ook spannende uitvoering. Succes!
Sjak 

2009-04-18 - kasjgar - première 014.jpg

Foto's


Foto's