2010-04-17 - schatten van moeder aarde - première veghel - 020.jpg
2010-04-17 - schatten van moeder aarde - première veghel - 038.jpg
2010-04-17 - schatten van moeder aarde - première veghel - 020.jpg

Verhaal


SCROLL DOWN

Verhaal


In theaterseizoen 2009-2010 bracht het Kleintje BMT een musical met mooie Disney melodiën voor alle leeftijden. Het verhaal gaat over Cruella en het geheim van de dieren.

Verhaal

Na jarenlang experimenteren is het de gemene Cruella en haar hulpjes eindelijk gelukt om met de dieren te kunnen spreken. Dan blijkt dat de dieren al eeuwen een groot geheim hebben. Dit geheim willen ze angstvallig voor de mensen bewaren. Er wordt een expeditie op touw gezet naar alle uithoeken van de aarde. Niets zal Cruella en haar metgezellen tegenhouden om dit geheim te ontrafelen. Het geheim van de schatten van Moeder Aarde.

Uit het gastenboek...

Wat zijn jullie góed, zeg. Zowel zaterdag als zondag genoten van een prachtige voorstelling. Mooie stemmen, niet alleen van de solisten maar van jullie allemaal. En wat spelen jullie met ontzettend veel enthousiasme, jullie kregen het publiek uit haar dak. Fantastisch en complimenten aan echt iedereen! Tot zondag in de Enck.
Josine

En wát voor een schatten! Jullie hebben gisteren een geweldige premièrevoorstelling neergezet! Hele mooie stemmen, en geweldig spel. Ook aan Mary-Ann en Jacques (en de rest van de crew): echt super! Volgende week in de Enck kom ik nog een keer kijken!
Nik

He, allemaal! Ik heb er super veel zin in... zaterdag is het dan zo ver, eindelijk première. Ik ben wel een beetje zenuwachtig, maar ik weet zeker dat het goed komt. Voor iedereen die mee doet: toi, toi, toi!
Anne

Hallo allemaal, Kleintje BMT is zo leuk! Ik zit er namelijk zelf bij Ik heb 2 musicals meegedaan: de "Poort van Kasjgar" en deze: "Schatten van Moeder Aarde". En het is super leuk en gezellig!
Lisanne 

2010-04-17 - schatten van moeder aarde - première veghel - 038.jpg

Foto's


Foto's