2010-02-27 - vgl - première 013.jpg
2010-02-27 - vgl - première 010.jpg
2010-02-27 - vgl - première 013.jpg

Verhaal


SCROLL DOWN

Verhaal


Het verhaal

De vijftienjarige Vernon Little woont in een saai gat (Martirio, Texas), met uitzicht op middelmatigheid, bikkelen en nog meer saaiheid. Dan vermoordt zijn beste vriend Jezus zestien klasgenoten. En zichzelf. Vernon verlangt terug naar alle saaiheid die hij in ieder geval kende, weg van al deze mensen, van de media die van hem willen weten wat en hoe het gebeurde. Als beste vriend moet hij dat natuurlijk weten. Een ware heksenjacht op Vernon volgt, geleid door sensatiejournalist Lally. Een onthutsende blik in de keuken van de Amerikaanse rechtspraak, waar “onschuldig tot het tegendeel bewezen is” meer fictie dan feit lijkt te zijn.

De BMTeens maken van het boek van de schrijver DBC Pierre een aansprekend theaterstuk, waar rockmuziek, hedendaagse problematiek en sensatie deel van uitmaken. Spannend, schrijnend, hilarisch zijn woorden die gebruikt worden door lezers van het boek. D.B.C. Pierre kreeg in 2004 de Booker Prize voor zijn debuutroman.

In het gastenboek stond...

Echt te gek! 
Het is echt een vette musical, Zelf doe ik mee aan “Schatten van Moeder Aarde.” De spelers van Vernon God Little zijn zo goed. Nou ik ga verder op naar mijn eigen musical van het Kleintje BMT.
Deny

Elde college
Vernon God Little heb ik op school gezien en het was een prachtig stuk! Alle toneelspelers hebben het kei goed gedaan.
Anoniem

Wat een indrukwekkende belevenis
Hierbij wil ik iedereen die mee heeft gedaan met Vernon God Little van harte feliciteren! Ik was bij de première aanwezig en heb echt heel erg genoten. Joeri, mijn complimenten, je kunt naast heel mooi zingen ook beregoed acteren. Ik ben heel trots op je.
Danielle Nederkoorn

Ik wist niet dat er een gastenboek was
Hé allemaal! Vandaag hebben we net ons derde optreden op de planken gezet!. Op het Elde College. Het was echt super! We hadden niet verwacht dat de leerlingen het zo leuk zouden vinden! Morgen en overmorgen weer. En wat daarna komt wil ik even niet weten. Ik wil nog kunnen genieten!
Daan

Het was geweldig! 
Mensen, wat heb ik ervan genoten! Voor je het wist was het weer voorbij! Gelukkig mogen we nog drie keer op het Elde College los gaan en laten zien dat het ècht een prachtstuk is! Ik ben trots op jullie! Tot donderdag allemaal!
Joyce

Het was super
Gisteren en vandaag opgetreden met Vernon God Little. Het was supergezellig met jullie allemaal, het was echt een topweekend! Maar gelukkig is het nog niet voorbij en mogen we van de week nog voor drie keer gaan knallen! Tot donderdag iedereen!
Sanne V

Hoe krijg ik een zaal stil?
Met zo'n optreden afgelopen zaterdag en vandaag is dat het beste antwoord. Gisteren gesjouwd met decor, vandaag vanaf de zijkant de voorstelling bekeken. Conclusie: fantastisch en bewonderenswaardig. Zo’n team, spelers, speelsters, licht, decor en zeker niet als laatste de regie en muzikale begeleiding. Zo doorgaan en dan kunnen we ook in Schijndel (helaas niet in een theater) een prestatie neer zetten ongekende klasse.
Roland

Toi toi toi IV
Heel veel succes het weekend met jullie uitvoering. Geniet ervan!!
Petra

Toi toi toi III
Teens, heel veel toi toi toi vanavond! De generale was geweldig! Wat een mooie stemmen! Zie jullie in de stoel bij de kap of grime...
Deborah

Toi toi toi II
Iedereen die meewerkt/meespeelt in Vernon God Little heel veel toi toi toi en geniet ervan want voordat je het weet is het alweer voorbij. Zondag kom ik lekker kijken!
Theo

Toi toi toi  I
Iedereen van de Teens heel veel speelplezier dit weekend geniet ervan dat zullen wij ook doen! Toi toi toi.
Miranda

Hallo
Hallo allemaal ik zit zelf ook bij het BMT, maar ik zit bij Kleintje BMT, dat is super leuk. Ik hoop dat ik volgend jaar ook mee mag doen bij de BMTeens.
Syra

Het is bijna zover...!
Ja Susan, bijna! Ik heb er zin in. De laatste dingetjes nog doen en nog goed oefenen en dan komt 't allemaal goed! Tot donderdag!
Joyce

Aftellen is begonnen
Woehoe, nog een kleine maand en de BMTeens staan weer op de planken met Vernon God Little. Ik heb er enorm veel zin in! Maar eerst auditie doen voor Cyrano, want mijn Teens-tijd is toch echt voorbij. Tot donderdag bij de repetitie!
Susan

Succes
Wij wensen iedereen heel veel succes met de laatste loodjes en we zijn reuze benieuwd.
Familie Smulders

Ik kom kijken! 
Hoi Hoi! Ik kom 28 februari kijken naar jullie in de blauwe kei. Ben nieuwsgierig hoor!
Theo

2010-02-27 - vgl - première 010.jpg

Foto's


Foto's