Wij bedanken onze sponsoren:


Sponsor worden van Het Brabants Muziek-Theater

Het Brabants Muziek-Theater is altijd hard op zoek naar sponsors die haar musicalproducties met een financiële bijdrage willen ondersteunen. Er zijn verschillende sponsorpakketten mogelijk, dus er is altijd een passende sponsorvorm voor uw bedrijf!

Interesse om te sponsoren? Vul dan onderstaande formulier in. U ontvangt een bevestigingsmail en er wordt contact met u opgenomen om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.


Vriend worden van
Het Brabants Muziek-Theater

Behalve sponsor kunt u ook vriend worden van Het Brabants Muziek-Theater. Wellicht wilt u bijdragen aan culturele activiteiten in Schijndel en omgeving. Wellicht speelt uw partner, vriend(in) of een ander familielid mee bij Het Brabants Muziek-Theater en gunt u hem/haar de optimale middelen om deel uit te maken van een musicalgezelschap. Wellicht wilt u iets meer betrokken zijn bij ons gezelschap. Het Brabants Muziek-Theater wil u graag als vriend omdat uw bijdragen de financiële basis vormen waarop ons gezelschap haar doelen kan verwezenlijken. Wij willen graag een vaste klantenkring opbouwen. Lees ook de aanbevelingsbrief van Ernst Danël Smid.

Heeft u interesse, vul dan het onderstaande formulier in. U ontvangt een bevestigingsmail met aanvullende details.