Inleiding

Het Brabants Muziek-Theater heeft door de jaren heen een bijzonder uitgebreide collectie aan decorstukken, rekwisieten, theaterdoeken en meer dan 2.000 complete kostuums voor een groot aantal musicaltitels opgebouwd. Regelmatig wordt hieruit geput voor producties door heel Nederland.

Bekijk hieronder een deel van ons aanbod aan decorstukken, rekwisieten en theaterdoeken. Hoe de decorstukken er in het theater uitzien kunt u het beste bekijken in de fotoalbums bij onze Producties, de juiste belichting kan er immers voor zorgen dat een decorstuk er opeens heel anders uitziet. Onze meer dan 1.000 complete kostuums zijn nog niet per stuk in beeld gebracht, maar in de diverse fotoalbums krijgt u een indruk van hetgeen er zoal voorhanden is. Kleding wordt verhuurd aan theatergezelschappen voor de looptijd van een productie of voor evenementen.

Wilt u meer weten over onze verhuurmogelijkheden? Neem dan contact op met onze verhuurafdeling.

 

Kleding diverse kinder- en jongerenmusicals te koop:

Van onze voorgaande Kleintje BMT-producties Icarus, Midzomernachtdroom, Peter Pan, De Kleine Prins, Patchinga, Poort van Kasjgar, Schatten van Moeder Aarde en Vliegen Zonder Vleugels bieden wij de complete kleding te koop aan. Het gaat om kostuums van kinderproducties voor circa 45 kinderen in de leeftijd tussen 8 en 12 jaar en met 3 à 4 kostuums per kind komt dat neer op zo'n 150 kostuums per productie. Ook voor de jeugdproducties Mooie Wolven, The Wave en Vernon God Little is de complete kleding te koop, voor jongeren in de leeftijd tussen 14 en 20 jaar.

De complete kledingsets worden per productietitel verkocht voor € 750 all-in. Bekijk voor een indruk van de kostuums de fotoalbums bij de bovengenoemde Producties. Neem bij interesse contact op met onze verhuurafdeling, zij voorzien u graag van meer informatie per productietitel.

 

Voor deze producties verhuren we spullen:

Is een foto nog grijs, dan verhuren we wel spullen, maar hebben we er nog geen (goede) foto's van. Neem gerust even contact op met onze verhuurafdeling, zij helpen u graag!

...en nog veel, veel meer!

Wilt u meer weten over onze verhuurmogelijkheden? Neem dan contact opnemen met het secretariaat.